Shownieuws

Oranje Shownieuws Het laatste nieuws uit de Nederlandse muziek industrie

 • Oranje Shownieuws verloot 26 entreekaarten voor DAANTJE in CONCERT
  on 28 januari 2020 at 13:39

  Op zondag 2 februari 2020 geeft Daantje een spetterend concert o.l.v. de Holland Music Band in de Koepelhal te Tilburg. Het concert ‘Als ik terugkijk’ is een prachtige muziekmiddag vol met mooie liedjes, ontroerend, meeslepend, hartstochtelijk, dwaas, over het leven en soms met een knipoog. Het voorprogramma met Nicky Baegen, Marc Lapre, Rowin van Fessen, Kiki Blokx, Martijn Kerstens, Natasja van der Lei, JeffreyStappers en Stef Horn begint om 16.00 uur. Tijdens het concert zullen Henny Thijssen, Leen Zijlmans, Leo Nardell, Edwin van der Toolen en Melodivas & Bob Lewis acte de présence geven.

 • Leon Kruitbosch sluit aan in de polonaise
  on 28 januari 2020 at 12:22

  Leon Kruitbosch komt met “Sluit maar aan” en is gebaseerd op de carnaval. De titel zegt het al “Sluit maar aan” (In de polonaise natuurlijk) de tekst gaat er over dat je, na een avond stappen en een paar biertjes te veel op gekke dingen kunt gaan doen en dan van bepaalde zaken in het leven geen weet meer hebt! Leon Kruitbosch is inmiddels alweer 7 jaar actief als zanger.

 • ‘Karin’ ….nieuwe single van Nog Effe
  on 28 januari 2020 at 12:13

  Nog Effe had eind 2019 een luxe probleem, wat wordt de volgende single voor feest en carnaval festiviteiten? Ze hadden er immers een paar klaar en twee sprongen er toch wel uit, Mijn Buik en Karin. Dus na wikken en wegen dan maar gekozen voor Mijn Buik. Leuke clip er bij en hij gaat als een tierelier! Maar toch, een onderbuikgevoel, Karin is toch eigenlijk ook wel een erg leuk nummer die ook zeker in deze tijd past.

 • Frank Wijers presenteert prachtige trompetversie van de ‘Unchained Melody’
  on 28 januari 2020 at 09:08

  Frank Wijers speelt sinds 2018 solo. Hij speelde jarenlang als trompettist/gitarist bij het Groesbeeks orkest “The Sunstreams”, bekend van onder andere “Aan de grens van de Duitse heuvelen. In deze succesvolle periode produceerde “The Sunstreams” diverse cd-albums waaruit hits voortvloeide als: “Heb ik jou verloren”, “Duizend mijlen” en “Huil maar niet om mij”.

 • ‘Ben onderweg’ indringende single van Henny Thijssen
  on 27 januari 2020 at 16:47

  ‘Ieder mens kent in zijn leven verdriet. Je verliest naasten om je heen of door andere omstandigheden raak je ze kwijt. Hoe geef je dat verdriet een plek, daarover gaat “Ben onderweg”, aldus Henny die ook uit eigen ervaring kan putten. Ook deze single werd samen met Edwin van Hoevelaak tot stand gebracht en geproduceerd in de Rooftop Studios. Het komt van een later te verschijnen album.