Shownieuws

Oranje Shownieuws Het laatste nieuws uit de Nederlandse muziek industrie

 • Kerstboodschap inspreken…NIET bij Oranje Shownieuws…WEL bij TV Oranje
  on 19 november 2019 at 16:38

  De redactie van Oranje Shownieuws krijgt van meerdere artiesten de vraag of wij ook de mogelijkheid bieden om een Kerstboodschap in te spreken voor de camera. Dat begrijpen wij wel omdat er tegenwoordelijks wekelijks een groot aantal Oranjeflitsen opgenomen én geplaatst worden op ons Youtubekanaal en gedeeld via Facebook. Het opnemen van een Kerstboodschap is voor ons niet haalbaar.

 • Zanger Wilmo komt met ‘Zit het in ons bloed’ als nieuwe single
  on 19 november 2019 at 16:33

  Wilmo is geen onbekende in de Nederlandse bandscene. Zijn muzikale carrière bracht met diverse bands naar nationale en internationale podia. Vanaf 2016 is hij eigenzinnig begonnen te bouwen aan een solo carrière. Wilmo wist precies welke kant hij uit wilde, feel good nummers die de sfeer van de jaren 80 uitademen. Tot heden heeft hij deze weg kunnen blijven volgen en zijn wij 5 singles verder.

 • Die 2 maken heerlijke feestknaller ‘Hey Kastelein’
  on 19 november 2019 at 15:57

  Het Bavelse feestduo; Die 2 bestaat uit Alexander van Oploo en Peter Buijnsters. Voor het 5e jaar achtereen maken ze al feestsingles waarmee ze aan diverse liedjes festivals deelnemen. Sinds ze sinds 3 jaar samenwerken met producer André Kooiman zijn ze behoorlijk in de picture gekomen met hun nummers, wat vorig jaar al resulteerde in de feesthit; “Carnaval is het mooiste wat er is”.

 • Lesley Rosbach hoopt met ‘Vier elke dag’ een breed publiek te bereiken
  on 19 november 2019 at 15:49

  Afgelopen zondag vond de releaseparty plaats van de splinternieuwe single ‘Vier elke dag’ van Lesley Rosbach. Het publiek was in ieder geval heel erg positief over de opvallende single die Lesley weer uitbrengt bij Rood-Hit-Blauw. Voor Lesley breekt een drukke tijd aan met het bezoeken van Radiostations, het promoten van zijn single, en het geven van optredens.

 • Leon Basley brengt levenslied met een pakkende tekst
  on 19 november 2019 at 02:55

  Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties kondigde twee weken geleden aan dat na een radiostilte én elkaar enigszins uit het oog verloren te zijn geraakt een vernieuwde samenwerking is aangaan met Leon Basley. De bedoeling is om de komende jaren meerdere singles en wellicht een album uit te brengen. Daarnaast wordt er hard gewerkt om zijn muzikale carrière een verfrissende boost te geven.