Shownieuws

Oranje Shownieuws Het laatste nieuws uit de Nederlandse muziek industrie

 • Geen Concert maar wel Feestweek voor Marco de Hollander
  on 1 juni 2020 at 09:05

  Door de coronamaatregelen is het voor het team van Marco de Hollander niet mogelijk om het geplande concert, dat al eerder werd opgeschoven van 8 april, naar 5 juli doorgang te geven. Toch is er een passende oplossing. Van 15 tot en met 19 juni zal Marco 10 shows geven in Avifauna te Alphen aan den Rijn. Per dag zal de populaire volkszanger 2 shows geven. Een middag en avond editie.

 • Ina Walda hoopt met ‘Kerel o kerel’ landelijk indruk te maken
  on 31 mei 2020 at 15:01

  Met “Kerel o Kerel” wist de uit Drenthe afkomstige Ina Walda landelijk indruk te maken. Niet veel later kwam er het duet “Wachten op een song” die ze diverse hitlijsten inzong samen met Wally McKey en nu gaat de altijd lachende Ina Walda de zomer in met “Knappe Kerel”. Een lied zoals we van haar zijn gewend namelijk een tekst met een knipoog.

 • Willem Jansen weer terug bij zijn vertrouwde Studio-Evolution
  on 31 mei 2020 at 14:55

  Willem Jansen, zanger uit het Gelderse dorp Spijk brengt het feest-gehalte tijdens zijn optredens altijd omhoog met nummers van bekende Nederlandse artiesten. Willem Jansen is iemand die het anderen graag naar hun zin maakt. Staat graag op het podium en geniet als de mensen die aan de andere kant van het podium staan ook ziet genieten. Een zanger zonder sterallures en die het een ander ook gunt.

 • Denans viert 40 jarig artiestenjubileum op zondag 12 juli 2020 in Breda
  on 31 mei 2020 at 10:12

  Hans van Aalst, oftewel DENANS, heeft er lang over nagedacht om in de bizarre tijd stil te staan bij zijn 40 jarige artiestenjubileum. Een optie was om het festijn door te schuiven naar 2021, maar vanwege de aanpassingen die het RIVM heeft aangekondigd kan het feest toch doorgang vinden en wel op zondag 12 juli 2020 bij Hoeve Galderzicht aan de Rijsbergebaan 9 in Breda. Volgens DENANS is dat voor deze gelegenheid de perfecte plek vanwege de ruimte die dit etablissement herbergt.

 • ‘Laten we gaan’……nieuwe single Adriaan Huijnen
  on 31 mei 2020 at 10:04

  Waarschijnlijk het meest gezegd op 1 juni “Laten we gaan”. En ook de komende weken zal dat in vele huishoudens vaak worden gebruikt. “Laten we gaan “is ook de titel van de nieuwe single van Adriaan Huijnen. Adriaan al enige tijd goed aan de weg aan het timmeren zo werd zijn single “Nooit meer die zoen” door vele radiostations in zowel Nederland als België goed opgepakt.