Shownieuws

Oranje Shownieuws Het laatste nieuws uit de Nederlandse muziek industrie

 • Dania zet grote stap voorwaarts met haar nieuwe single ‘Juanito’
  on 12 augustus 2020 at 08:21

  Nadat Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties via de mail een liedje van Dania Schopman kreeg toegezonden door producer Roy Otters, werd hij enthousiast. Ondanks het feit dat het bijna 17 jarige zangtalent uit het Overijsselse Diepenveen nog een jonge stem heeft, denkt Ronald door de juiste begeleiding te bieden, haar stapjes hoger te kunnen brengen.

 • DJ Rodrygo verovert Nederland
  on 11 augustus 2020 at 15:40

  Ondanks z’n jonge leeftijd van 19 jaar heeft DJ Rodrygo al een behoorlijke reputatie opgebouwd. Hij is vaste DJ bij het muzikale programma Heerlijk Hollands Live. Vanwege de coronacrisis zijn veel opnamedata gecanceld, maar als de beperkingen in een later stadium voorbij zijn, zal Heerlijk Hollands Live als kool gaan groeien. Heerlijk Hollands Live maakt onderdeel uit van Knock Knock Events.

 • Zangeres Joanna Bridge komt met aangrijpend nummer ‘Gebroken spiegel’
  on 11 augustus 2020 at 15:32

  Een gebeurtenis die plaats vond op kerst avond 1981. Joanna wist als klein getraumatiseerd meisje het huis uit te vluchten om haar moeder en broertje te laten bevrijden. Toen Joanna trachtte te ontsnappen werd ze alsnog neergeschoten, maar ze stond op en rende het horrorhuis uit, met gevaar voor eigen leven. Nu bijna 40 jaar later is zij bereidt om haar verhaal te delen.

 • Ontvang gratis* editie 37 van artiestenblad Lucky Joe
  on 11 augustus 2020 at 12:42

  De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Martin Dams is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 37 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 60 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan de chaotische, onzekere en angstige tijden die we tegenwoordig meemaken. Daarnaast verhalen over Martin Dams, Jack van Raamsdonck, Crazy Accoedeons, John de Bever en Belinda Kinnaer.

 • Jo Smeets laat zijn ‘Hart voor Muziek’ spreken met nieuw album
  on 11 augustus 2020 at 11:41

  Hoewel de muziekindustrie door de Corona-crisis al maanden op z’n gat ligt, heeft Jo Smeets de afgelopen maanden zeker niet stil gezeten. De geroutineerde zanger uit Kerkrade bracht eerder de single ‘Lieve Meiden’ uit en nu komt hij zelfs met een Nederlandstalig album: ‘Hart voor Muziek’! Stilzitten daar houdt Jo Smeets niet van, zo vertelt hij zelf: ‘Toen de Corona-crisis uitbrak ben ik direct aan de slag gegaan. Ik wilde deze moeilijke tijd zinvol gebruiken en in samenwerking met Chaplin Studio’s hebben we de afgelopen maanden keihard gewerkt aan dit album.