Wakker worden met Fedde

Fedde ten Hoeve begon al vroeg op de radio met de geheime zender van zijn oudere broer. Hij voetbalde bij rood geel en was later leider van diverse teams bij de jeugd van Blauw Wit in Leeuwarden.
Voordat hij eigen horecazaken had deed Fedde veel ervaring op in diverse bekende horecazaken en bij de ING en Friesland Bank in de keuken.

Hij begon in Drenthe een leuke kantine op de camping in Wijster en later in Spier. Met zijn tweeling broer runde hij een leuke snackbar in Lemmer.
Toen de gelegenheid zich voordeed begonnen zij een mooie horeca zaak in Leeuwarden maar die werd, door de slechte tijd die er toen heerste, weer verkocht. Nu werkt Fedde bij Van Smaak, een maaltijd leverancier die duizenden maaltijden per dag maakt voor de ziekenhuizen, ouderen en verzorginghuizen. Naast o.a. de fitness maaltijden heeft Fedde nog een, al jaren bestaande, eigen ontbijtservice die vele duizenden ontbijten en buffetten heeft gemaakt.

Fedde zat ondertussen ook bij de lokale omroep in Leeuwarden en bij Holland FM als programmamaker. Twee jaar geleden nam Wolter van Essen contact met hem op of hij belang had om Holland FM weer nieuw leven in te blazen. Fedde begon als eerste met zijn programma op de zondagmorgen en steeds meer dj’s sloten zich aan. Ook had Fedde als enige toegang tot de Holland FM Facebook pagina en de Holland FM website, die hij nog in stand hield.
Elke zondag is hij te beluisteren van 08 tot 10 uur met zijn programma Wakker worden waarin een diversiteit aan vrolijke muziek, de weerman en telefonische interviews met artiesten.

Luister gezellig mee!

00:00:00